• Kuvassa Aleksanterin teatterin julkisivua ja näyttelijä

SEMINAARIT – JUHLAT – TILAISUUDET

VARAA TAPAHTUMALLESI KOTI HELSINGIN SYDÄMESTÄ!

Tarjoamme tapahtumallesi kauniit ja idylliset tilat kaupungin ytimestä. Palvelemme lämmöllä ja joustavuudella, jotta tapahtumasi onnistuisi 100-prosenttisesti. Aleksanterin teatterin ammattilaiset hoitavat tarvittaessa kaiken puolestasi – ja sinä voit vain nauttia onnistumisen hedelmistä.

Keisarillinen mutta nykyaikainen

Toiset saattavat tarjota vain seiniä, mutta meiltä saat tuhansien tarinoiden tilat. Tarjoamme seminaareille jotain auditoriota parempaa. Teatterimme on osa suomalaista kulttuurihistoriaa tsaarin ajoista lähtien. Tästä kaikesta et maksa ekstraa, päinvastoin, koko talo on käytössäsi edullisesti.

Salissa on toimivat tilat seminaaria ja tarjoiluja varten 450 ihmiselle ja näyttämölle mahtuu suurempikin esitys. Salin vuokraan sisältyvät langattomat mikrofonit, äänentoistojärjestelmä, valkokangas, wifi ja videotykki sekä aulapalvelussa ja tekniikassa tarvittava henkilökunta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille toiveesi tilojen suhteen, niin otamme sinuun yhteyttä tarjouksen puitteissa. Saat aina tietää kokonaishinnan etkä maksa ylimääräistä.

Simo Jokinen, toimitusjohtaja
simo.jokinen@aleksanterinteatteri.fi
puh. 050 368 4914

Anni Widing, projektivastaava
anni.widing@aleksanterinteatteri.fi
puh. 045 131 3035

Aleksanterin teatterin tyhjä näyttämö parvelta kuvattuna
Aleksanterin teatterin keisarin sviitin sini-valko-kultasita kalustusta
Aleksanterin teatterin hämyinen salakapakka Pikku-Aleksanteri

Saisiko olla kahvia tai samppanjaa?

Kauttamme järjestyvät niin catering- kuin ohjelmapalvelutkin. Tilaisuuden voi aloittaa esimerkiksi aamupalalla yleisölämpiössä ja lopettaa kuohuviinitarjoiluihin teatterin aulassa. Pitkiä seminaaripäiviä voi keventää musiikilla tai esittävien taiteenalojen ammattilaisten show’lla.

”Erityiskiitos aktiiviselle, erittäin palvelualttiille ja ystävälliselle henkilökunnalle, joten järjestelynne toimivat näinkin isolle ryhmälle hyvin.”
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera

”Olemme järjestäneet Aleksanterin teatterissa useamman tapahtuman noin 300 kanta-asiakkaalle ja oopperan ystävälle. Kaikki on toiminut aina hienosti tekniikkaa ja cocktail-tilaisuuksia myöten. Sydämellinen palveluasenne ilahduttaa.”
Savonlinnan Oopperajuhlat

Lue lisää muista tiloista kuten harjoitussaleista ja toimistotiloista täältä >>