• Kuva ylhäältä Aleksanterin teattein katsomoon

AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

TEATTERIN ESITYKSET ON PERUTTU 28.2.2022 SAAKKA. OLEMME YHTEYDESSÄ LIPUN OSTANEISIIN.


Aleksanterin teatterin ohjelmistolehti kevät 2022KEVÄÄN 2022 OHJELMISTOLEHTI AITIOPAIKKA ON ILMESTYNYT!
VOIT SELATA LEHTEÄ KÄTEVÄSTI TÄSTÄ: ISSUU.COM

Huom! Pyrimme pitämään ajankohtaisen ohjelmiston listattuna tässä sivustolla alla. Rajoitusten myötä Aitiopaikka lehdessä on paljon päiviä jotka siirtynyt tai peruuntunut.


AJANTASAISET SAAPUMISOHJEET JA TIEDOT KORONAPASSIKÄYTÄNNÖSTÄ

Päivitämme ohjeistusta aina kulloinkin voimassaolevien määräysten mukaisiksi.

Turvallisesti teatteriin >>


ALEKSANTERIN TEATTERIN KIINTEISTÖN MYYNTI

Aleksanterin teatterin kiinteistön omistava Senaatti-kiinteistöt on julkaissut teatterin kiinteistön myynti-ilmoituksen. Kiinteistölle etsitään uutta omistajaa, joka toteuttaisi mittavan peruskorjauksen.

Talon toiminnoista vastaavan Bulevardin teatteriyhdistys r.y:n näkökulmasta omistajanvaihdos ei ole tuomassa muutoksia toimintaan. Yhdistyksen vuokrasopimus siirtyy kiinteistökaupan mukana mahdolliselle uudelle omistajalle vuoden irtisanomisehtoineen eli samoin ehdoin, kuin vuokrasopimus on ollut tähänkin asti.

Aleksanterin teatterissa toiminta teatterisalissa, harjoitussaleissa ja toimistoissa jatkuu normaalisti. Ohjelmistoa on suunniteltu pariksi vuodeksi eteenpäin. Teatterissa nähdään edelleen monipuolista ohjelmistoa taiteen eri alueilta.

Simo Jokinen
Toimitusjohtaja
Bulevardin teatteriyhdistys r.y.


VIAGOGO EI OLE VIRALLINEN LIPUNMYYNTIKANAVA

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että Viagogo ei ole Aleksanterin teatterin lippujen virallinen myyntikanava.

Emme suosittele ostamaan lippuja kyseisen myyjän kautta.
Sen sijaan liput kannattaa hankkia suoraan teatterin lipunmyynnistä, Ticketmasterin myyntipisteistä tai osoitteesta www.ticketmaster.fi


PRO ALEKSANTERI

Keräämme Aleksanterin teatterin olemassaolon turvaamiseksi nimiä. Jätä yhteystietosi ja anna lupa käyttää nimeäsi teatterin puolestapuhujana – jos vaikka joskus joudumme esittämään päättäjille listan talon rinnalla seisojista.

Allekirjoita Pro Aleksanteri >>

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI

Kanta-asiakkaana saat ohjelmistolehtemme Aitiopaikan maksutta suoraan kotiisi tai työpaikallesi sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja ulkomaisista vierailuista. Kun ilmoitat myös sähköpostiosoitteesi, niin saat viime hetken tarjouksia ja uutisia.

Haluan kanta-asiakkaaksi! >>