• Aleksanterin teatterin koristekuviointia

KUMPPANIT

KUMPPANIT

RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTEL

Radisson Blu Aleksanteri sijaitsee aivan Aleksanterin teatterin naapurissa. Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kotia rakastavan ihmisen unelmahotelli. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia ainutlaatuisen ja aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa.

radissonblu.com >>


HOTEL INDIGO HELSINKI – BOULEVARD

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Finland’s Leading Boutique Hotel -meriitillä palkittu Hotel Indigo tarjoaa 120 raikasta ja persoonallista huonetta, joiden sisustukseen on vaikuttanut hotellimme ’Naapuruston tarina’. Vieraidemme virkistymistä varten on tarjolla myös ravintola Bröd sekä Body, Mind & Soul -studio.

helsinki-boulevard.hotelindigo.com >>


FINOTIME

FINOTIME on suomalainen yritys, joka toimii yhteistyössä venäläisten yritysten kanssa. Tarjoamme konsultointipalveluja, edustusta, messu- ja näyttelytapahtumia, neuvottelu- ja tulkkauspalveluita, käännöspalveluita, matkailumajoitusta, ohjelmien ja palvelujen järjestämistä sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.

www.welovefinland.ru >>


TRIVAGO!

Mikäli kaipaat majoitusta Aleksanterin teatterin lähistöllä, trivago tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja.

www.trivago.fi >>


RAVINTOLA BRÖD

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistro, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja helsinkiläisyyttä.

Keittiömme tarjoilee ensiluokkaista aamiaista päivittäin, maistuvaa lounasta arkisin ja makuhermoja hivelevää illallista maanantaista lauantaihin. Ravintolan tilat jakautuvat vapaampaan olohuonemaiseen alueeseen sekä baarin välityksellä kytkeytyvään varsinaiseen ruokailutilaan. Tervetuloa nauttimaan.

www.bröd.fi >>


LAPLAND HOTELS BULEVARDI

Lapland Hotels Bulevardi on tammikuussa 2019 avattu kaupunkihotelli Helsingin Bulevardilla, aivan Aleksanterin teatteria vastapäätä. Lapland Hotels Bulevardille luonto ja sen tarjoamat elämykset ovat olennainen osa palvelukonseptia. Hotellin tilojen sisustus ja ravintolan ruokalista heijastavat pohjoisen luonnon puhtautta ja Lapin harmoniaa. Hotellissa on 182 keskimääräistä suurempaa huonetta, joista yli puolet on luokiteltu deluxe-tasoisiksi tai sviiteiksi. Useissa hotellin huoneissa on myös oma sauna ja spa-tila.

Tutustu hotelliin ja varaa majoitus laplandhotels.com/bulevardi


SUOMEN KULTTUURITALOT RY

Noin 20 vuotta toimineen Suomen kulttuuritalojen neuvottelukunnan toimintaa on päätetty terävöittää. Sen tilalle on perustettu suomalaisten kulttuuri- ja konserttitalojen yhdistys, Suomen kulttuuritalot ry.

suomenkulttuuritalot.fi >>


RADIO SPUTNIK

Radio Sputnik on Suomessa toimiva venäjänkielinen FM-taajuudella toimiva radiokanava,  jonka kautta saat aukottoman kuuluvuuden E18-valtatiellä Viipurista Helsinkiin, mukaan lukien neljä rajanylityspaikkaa. ”Radio Sputnik” on ainoa venäjänkielinen 24 h FM-radiokanava koko EU-alueella, joka välittää kuuntelijoille operatiivista, mielenkiintoista ja hyödyllistä informaatiota ympäri vuorokauden. Se on monipuolisen ja ajankohtaisen informaation päälähde Suomessa asuville venäjänkielisille sekä venäläisille turisteille.

www.radiosputnik.fi


RAVINTOLA GLO

GLO Art Kitchen on vuonna 2012 avattu tunnelmallinen kellariravintola yli 100-vuotiaassa Art Nouveau –linnassa Lönnrotinkadulla. Ravintolamme tarjoilee kansainvälistä ruokaa raaka-aineiden alkuperää ja makuja kunnioittaen. GLO Art Kitchen on auki maanantaista lauantaihin klo 18.00-22.00 sekä ryhmille tilauksesta. Sijaitsemme aivan Aleksanterin teatterin lähellä osoitteessa Lönnrotinkatu 29. GLO Hotel Artissa on lisäksi viihtyisä aulabaari ja useita uniikkeja kokous-ja juhlatiloja. Hotellin kiinteistössä on myös Autoparkin lämmin parkkihalli.

www.glohotels.fi >>


RAVINTOLA SOUTHPARK

Moikka, Olen Ravintola Southpark ja haen seuraa tositarkoituksella. Olen Etelä-Kalifornian herkkuja tarjoava ruoka- ja viiniravintola kauniin Koffin puiston kulmassa. Jos kiinnostuit, minut löytää aivan Teatterin vierestä osoitteesta Bulevardi 40 ja minulle voi soittaa numeroon 0504143332 tai kirjoitella info@southparkrestaurant.fi.

Lisätietoja minusta löydät vierailemalla osoitteessa www.southparkrestaurant.fi.


KULTÁ KITCHEN & BAR

Ravintola Kultá Kitchen & Bar on tammikuussa 2019 avattu moderni lappilainen ravintola Helsingin Bulevardilla. Kultá Kitchen & Bar tarjoilee aamiaisella, lounaalla sekä illallisella pohjoisen raikkaita ja aitoja makuja uudenlaisella tavalla valmistettuna. Kesäisin nautit pohjoisen herkkuja sekä juomia myös terassillamme. Ravintolassamme nautit illallisen joko ennen tai jälkeen teatteriesityksen. Isommille seurueille tarjolla myös ryhmämenu, joka on täynnä pohjoisen aitoja makuja.

Pöytävaraukset ja lisätiedot www.kitchenkulta.fi


RAVINTOLA DEMO

Ravintola Demo on Helsingin Uudenmaankadulle vuonna 2003 perustettu fine dining -ravintola. Antaumuksellinen käsityönä tehty ruoka, näyttävät annokset ja persoonallinen palvelu palkittiin vuonna 2007 Michelin tähdellä. Ravintolan tarjoilee ainoastaan päivän menua, joka sisältää joko neljä, viisi, kuusi tai seitsemän ruokalajia. Päivän menu rakentuu sesongin ja päivän raaka-aineiden pohjalta, joten erikoisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen. Demo on auki tiistaista lauantaihin klo 16.00-23.00. Keittiö on auki klo 16.00-20.30.

www.restaurantdemo.fi >>


RUSLANIA

Kirjakauppa Ruslania Books on venäläisten kirjojen, lehtien, karttojen, ATK-ohjelmien, videoiden, musiikin ja nuottien maahantuoja ja jälleenmyyjä.

www.ruslania.com >>


GASTROBAR EMO

Emo avattiin Kasarmikadulle kesällä 2013 ja se on lunastanut paikkansa Helsingin gastrobaarien eliitissä. Tämän puolesta puhuvat erinomaista hinta-laatu suhdetta kuvaava Bib Gourmand-maininta sekä nousu White Guiden pohjoismaisten ravintoloiden kärkeen. Huikeista saavutuksista huolimatta Emoa ei tarvitse arastella, koska hyvä palvelu ja erinomainen ruoka takaavat onnistuneen illan. Emossa pääset nauttimaan taidokkaasti valmistetuista annoksista, joiden raaka-aineet tulevat pientuottajilta Suomesta ja ympäri Eurooppaa.

www.emo-ravintola.fi >>


HOTELSCOMBINED

To find accommodation nearby, visit hotelscombined. Parhaat hotellitarjoukset suosituimmilta matkasivustoilta.

www.hotelscombined.nl

KUMPPANITARJOUKSET

RAVINTOLA DEMO

Ennen näytöstä lippuasi näyttämällä 5 ruokalajin menu 4 hinnalla. ( klo 16-18.30 ) Ilmoitathan edustasi varauksesi yhteydessä. Etu on henkilökohtainen.

Tutustu Demoon >>


GLO Art Kitchen TARJOAA 15% ALENNUSTA

Lämmin tunnelma Art Nouveau –linnan kellarissa aivan kulman takana teatterilta osoitteessa Lönnrotinkatu 29 odottaa sinua! Näyttämällä teatterilippusi saat 15% alennuksen kaikista à la carte –annoksistamme. Voit käyttää edun myös muulloin kuin näytöspäivänä. Ravintolamme on auki maanantaista lauantaihin klo 18.00-22.00. Vähintään 15 hengen seurueille mahdollisuus ruokailla myös ennen näytöstä varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella! Kerromme mielellämme lisää ryhmämenuistamme.  Pöytävaraukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme +358(0)95840 9445 tai sales@glohotels.fi.

www.glohotels.fi >>


RAVINTOLA SOUTHPARK

Ravintola Southpark tarjoaa illan teatterilipulla 20% alennuksen lista-annoksista ennen näytöstä. Varaa pöytäsi osoitteessa www.southparkrestaurant.fi >> – ”and let’s fall in love”


RAVINTOLA EMO TARJOAA 10 %:n ALENNUSTA

Illan teatterilipulla saat 10 %:n alennuksen päivän menustamme. Etu on voimassa ennen esitystä. Lämpimästi tervetuloa. Kasarmikatu 44, 00130 HELSINKI. puh. 010 50 50 90

www.emo-ravintola.fi >>


SEA LIFE

Sukella aaltojen alle varpaita kastelematta! Nyt teatterilipulla 5 € alennusta Merimaailma SEA LIFEN lipuista. Huom. Alennus lunastetulla teatterilipulla! Alennus myönnetään vain normaalihintaisista lipuista. Ei voi yhdistää muihin etuihin, alennuksiin tai verkkolippuihin. Edun saat Sea Lifen lipunmyyntikassalla teatterilippuasi näyttämällä. Tervetuloa! Tivolitie 10, Helsinki.

www.sealife.fi >>


HIETALAHDEN HEMINGWAY’S

Hietalahden Hemingway’s tarjoaa 10 % alennuksen valitusta tuotteesta saman päivän esityslipulla.


RAVINTOLA BRÖD

Tarjoamme Aleksanterin Teatterin asiakkaille ravintolassamme etuja.
Esitä päivän teatterilippu ja saat Tapas-lautasen ja lasin talon kuohuviiniä 18,00 €/hlö.

Tai pistäydy ennen esitystä ruokailemassa kunnolla – tarjoamme à la carte -pääruoat -20 % alennuksella päivän teatterilippua esittämällä.

www.bröd.fi >>


RAVINTOLA KANTIPUR TARJOAA 10 % ALENNUSTA PÄÄRUUASTA JA 20 % KOLMEN RUOKALAJIN MENUSTA

Ravintola Kantipur on saavuttanut suuren suosion nepalilaisen ruoan ystävien keskuudessa. Tarjoamme illan teatterilipulla
pääruuasta 10 %  ja kolmen ruokalajin menusta 20 % alennusta. Tervetuloa Kantipuriin Lönnrotinkatu 25:een.
Pöytävaraukset numerosta 09-6940266 tai nettilomakkeella www.ravintolakantipur.fi >>