TANSSILAN 10-VUOTISGAALA

  • Gaalapäivät: 26.-28.5.
  • Liput: 34 - 10 € (Alle 3-vuotiaat sylissä maksutta)
ESITYS LIPUT
pe 26.5.2023 klo 18:00 Osta liput
la 27.5.2023 klo 16:00 Osta liput
su 28.5.2023 klo 14:00 Osta liput

Tervetuloa Tanssilan 10-vuotisgaalaan!

Vuodet ovat menneet nopeasti ja nyt on ilo juhlia upeissa puitteissa Aleksanterin teatterissa! Ensi-iltaan toivomme juhlavaa pukeutumista. Ensi-illan esityksen jälkeen on Aleksanterin teatterin lämpiössä ensi-iltajuhla, jossa vanhimmat tanssijat ovat läsnä ja tilaisuudessa myös mahdollisia juhlapuheita. Ensi-iltajuhlissa on pientä tarjoilua ja lisäksi baari on auki omakustannehintaan. Mikäli haluat osallistua ensi-iltajuhlaan, ostathan lipun, joka sisältää ensi-iltajuhlan.

”Taikametsän kätköissä” – balettiosuudessa esiintyy 6-17-vuotiaita baletin harrastajia. Koreografioita ovat luoneet kaikki ryhmien opettajat ja tämä teos huipentuu yhteistanssiin, jossa nähdään 60 balettioppilasta yhtäaikaa lavalla. Balettiteoksessa on kerronta, tekstit ovat Laura Laitisen ja kokonaisuudesta vastaa Iiris Salmenmaa.

”Olen tässä – je suis là” on nykytanssiteos 12-15-vuotiaille tanssijoille. Teoksen ovat koreografioineet nuorten omat opettajat Karoliina Papinoja ja Tuisku Toivonen. Teos kertoo toiseen luottamisesta ja toiseen tukeutumisen tärkeydestä.

”Matkalla kohti Andromedaa” on showtanssikokonaisuus, jossa esiintyy yli 100 6-17-vuotiasta nuorta tanssijaa. Teoskokonaisuus vie avaruuden halki eri planeetoilta astronauttien matkassa kohti tähtisumua. Teoksen taiteellisesta johdosta vastaa Iiris Salmenmaa ja upeat tekstit tähän tanssiseikkailuun on luonut tekstitaiteilija Laura Laitinen.

Ilta huipentuu uuden nuorisotanssiryhmän kantaesitykseen. Helsinki Junior Ballet aloittaa toimintansa upeasti Tanssilan 10-vuotisjuhlassa. Nykybalettiteos kertoo siitä, miten jokainen pieni hetki voi muuttaa elämän kulkua pysyvästi ja miten kaikkea tuota miettiessä voi hukata oman suuntaansa. ”Promenade of options – Journey of changes” on Iiris Salmenmaan koreografia.

Lisäksi ensi-illassa mukana myös yllätysesiintyjä tanssimaailman huipulta!

Ihanaa, jos pääset mukaan nauttimaan nuorten tanssijoiden ilosta ja innosta toukokuussa!

Esitykset soveltuvat myös lapsille!