PERUTTU: Prokofjev: Rakkaus kolmeen appelsiiniin

  • Esityskausi: 21.3.-14.4.
  • Kesto: noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.
  • Liput: 68 / 65 / 35 €
ESITYSLIPUT

Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että Rakkaus kolmeen appelsiiniin– esitykset Aleksanterin teatterissa ovat jouduttu perumaan tuotannollisista syistä.

Ostetut liput voi halutessaan vaihtaa Aleksanterin teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ja käy maksuvälineenä teatterin omassa lipunmyynnissä. Vaihdon voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@aleksanterinteatteri.fi

Ostettujen lippujen lippurahojen palautus tapahtuu Lippupisteen kautta. Palautusta tulee hakea 29.2.2024 mennessä.
Palautusta voi hakea tämän linkin kautta https://web.lippu.fi/palautus

Liput voi palauttaa myös postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Rakkaus kolmeen appelsiiniin” – palautus, Kansikatu 5, 33100 Tampere.

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).


Sergei Prokofjev tarjoilee varsinaisen musiikin C- vitamiinipiikin teoksellaan Rakkaus kolmeen appelsiiniin – oopperan täynnä riemua ja hullunkurista farssia. Libreton innoitus nousee Turandotin kirjoittajan Carlo Gozzin näytelmästä, ja se antaa uuden twistin commedia dell’arte -perinteeseen.

Pelikorttien kuningaskunnassa hermoheikko prinssi on kuolemassa nauramattomuuteen ja osa hovia yrittää parantaa häntä, toiset juonittelevat vallasta. Prinssi suuntaa matkalle kolmen appelsiinin perään ja löytää rakkautensa prinsessa Ninetten. Hullunkuristen seikkailujen jälkeen ooppera päättyy luonnollisesti onnellisesti!
Jonas Rannila johtaa oopperan, jonka ohjauksesta vastaa Ville Saukkonen. Opera BOXin tiimi juhlistaa tällä teoksella Saukkosen ja oopperanjohtaja, tenori Ville Salosen 30-vuotistaiteilijajuhlaa.

Aika ottaa tämä koko perheen vitamiinipommi, jossa yhdistyy naurun, jännittävät juonenkäänteet ja musiikin ilo!

Esiintymässä: Kristian Möisnik, Eero Lasorla, Jeni Packalen, Heikki Kilpeläinen, Johannes Pessi, Jouni Kokora, Laura Juvonen, Iida Antola, Laura Pörsti, Kaisu Tajakka, Olivia Kyllönen, Johannes Pessi, Gabriel Kivivuori, Roope Pelo, Sinfonia Ariadne, Helsingin Filharmoninen kuoro