Pepe Willberg & Angelika Klas - kevättunnelmissa

  • Esityskausi: to 2.5.2024 klo 19
  • Kesto: 2 h 20 min, sisältäen väliajan.
  • Liput: 58,50 €
ESITYSLIPUT
to 2.5.2024 klo 19:00 Osta liput

Kaksi loistavaa laulutähteä sopraano Angelika Klas ja tenori Pepe Willberg vievät yleisön ainutlaatuisen konsertin mukana unohtumattomiin lauluihin: Merikannosta ikivihreisiin, musiikkiteatterin helmiin ja iskelmäklassikoihin meiltä ja maailmalta. Pepe Willbergin loistava tenori taipuu niin iskelmiin kuin oopperaan ja musikaalisävelmiin. Hänen parinaan on tässä konsertissa monipuolinen ja karismaattinen sopraano Angelika Klas. Molemmat artistit tunnetaan vaikuttavista ja unohtumattomista tulkinnoistaan

Kauniissa konsertissa kuullaan aarioita oopperoista kuten Tosca ja Faust, otteita Kálmanin upeasta Mustalaisruhtinatar-operetista sekä sävelmiä rakastetusta West Side Story-musikaalista.
Näistä musiikkiteatterin helmistä edetään rakastetuimpiin ikivihreisiin kuten Sinua, sinua rakastan, Niin paljon kuuluu rakkauteen, Liljankukka, Saarenmaan valssi sekä koskettaviin duettoihin kuten The Prayer ja Con te partiro.

Nämä kaksi valloittavaa ääntä tulkitsevat yhdessä ja erikseen rakastetuimpia sävelmiä taidokkaan Trio Classicin säestyksellä.

Esiintyjät: Angelika Klas ja Pepe Willberg, sekä Trio Classic: Anu Kosonen, Sanna Kokko ja Niklas Hagmark