Muistojen laulut - Milana Misic & Tapiola Big Band

  • Konsertti: ma 25.3. klo 18.30
  • Kesto: 2 h, sisältäen väliajan.
  • Liput: 39,50 / 37,50 €
ESITYSLIPUT
ma 25.3.2024 klo 18:30 Osta liput

Konsertissa esitetään suomalaisen iskelmän parhaita helmiä. Laulusolistina on moniosaaja Milana Misic. Orkesterina on legendaarinen Tapiola Big Band, jota johtaa pitkän linjan kapellimestari, sovittaja, säveltäjä ja trumpetisti Esko Heikkinen. Konsertti on kiinnostava yhdistelmä iskelmää ja jazzia.

Milana Misic on saanut laulutaidon perintönä jo lapsuudessa. Äiti, Laila Kinnunen (1939-2000), oli suomalaisen iskelmän kirkkaimpia tähtiä. Milanan ura alkoi vuonna 1991, kun julkaistiin singlenä kappaleet ”Auringon tyttö” ja ”Saa tanssii taas”. Milana on iskelmän monitaituri, jonka laaja ohjelmisto kattaa kaikki kevyen musiikin tyylit. Äitinsä ohjelmistoa Milana ryhtyi esittämään vuonna 2008, jolloin ilmestyi albumi ”Laulumme”.

Tapiola Big Band perustettiin vuonna 1969 ja esiintyy edelleen aktiivisesti. Orkesteri on erikoistunut nimekkäiden solistien kanssa tehtäviin vaativiin produktioihin. Yhteistyötä on viime vuosina tehty mm. Kari Fallin, Pepe Willbergin, Martti Suosalon, Mari Palon ja Johanna Förstin kanssa.