ELÄKÖÖN ELÄMÄ - SONJA LUMME & JASO BIG BAND

  • Esitys: Su 2.10. klo 16
  • Liput: 35 / 25 €
ESITYS LIPUT
su 2.10.2022 klo 16:00 Osta liput

Laulaja Sonja Lumme kuuluu viihdetaivaamme monipuolisimpiin ja kirkkaimpiin tähtiin. Sonja tunnustaa omakseen niin pop-musiikin, jazzin, iskelmän kuin laulelman, ja on monenlaisen musiikin upea tulkki, oli sitten kyse räväkästä swingklassikosta tai herkästä balladista. Sonja Lumme on edustanut maatamme lukuisat kerrat myös maailmalla, ja hänen jo kestosuosikiksi muodostunut euroviisuedustussävelmänsä Eläköön elämä sijoittui loppukilpailussa miljoonien katsojien edessä hienosti sijalle 9.

Näyttelijänä Sonja Lumme on kunnostautunut niin teatterin, musikaalin kuin elokuvankin parissa, ja mm. Uuden Iloisen Teatterin lavalla hänet on nähty kahtenatoista kesänä. Esiintyjänä hän ammentaa monipuolisesti entertainer-perinteestä, ja yleisön viihdyttäminen mielenkiintoisilla ja hauskoilla tarinoilla musiikin lomassa on sekin tärkeä osa konserttien antia.

Luvassa on siis suuria tunteita ja vokaalimusiikin juhlaa, kun Sonja Lumme ja Jaso Big Band yhdistävät voimansa. Matineakonsertissa kuullaan unohtumattomia jazzklassikoita sekä kevyen musiikin helmiä vuosien varrelta, ja iso orkesteri soi niin kuin se vain komeimmillaan voi soida.

 


Konsertti siirtynyt Su 6.3. klo 16 -> UUSI PÄIVÄ Su 2.10. klo 16