TERVETULOA MUKAAN JUHLIMAAN SYDÄMEN SISUA MEILLÄ JA MAAILMALLA!

 Sisu Not Silence -hyväntekeväisyyskonsertti ja yhteisötapahtuma Aleksanterin teatterissa 12.5.2017!

Lähisuhdeväkivalta koskettaa vuosittain satoja miljoonia ihmisiä kaikkialla maailmassa yhteiskuntaluokkaan, sukupuoleen, kulttuuriseen taustaan tai uskontoon katsomatta. Tutkija ja aktivisti Emilia Lahti on käynnistänyt globaalin kampanjan väkivallan vähentämiseksi, turvallisemman tulevaisuuden vahvistamiseksi.

Emilia juoksee marras–joulukuussa yli 2400 kilometrin matkan Uuden-Seelannin halki. Urakka vastaa 50 ultramaratonia 50 päivän aikana. Tämä jo alkuvaiheessaan kansainvälisesti noteerattu kampanja muuttaa tapaa, jolla lähisuhde-, perhe- ja seksuaaliväkivallasta puhutaan. Kampanja korostaa selviytyjien kaunista rohkeutta ja voimaa ja haastaa yhteisöt mukaan luomaan kulttuuria, jossa vallitsee nollatoleranssi kaikkea yksilön alas painamista kohtaan. 

Suomalaisuuden päivänä 12. toukokuuta järjestettävä tukikonsertti siivittää Sisu Not Silence -kampanjaa. Konsertin tuotto menee lyhentämättömänä kampanjan tueksi.

 

Konsertin juontaa Arto Sivonen / kaupunkiaktivisti ja suunnittelutoimisto Måndagin perustaja

Mukana konsertissa muun muassa:

Emilia Lahti / Sisu not Silence, Maria Jain / Suomen UN Women, Pia Puu Oksanen / Amnesty International Suomi

Anastasia Trizna & the band, Outi-Maija & the band, Meri Tankan / Pori Dance Company

Tukijoina mukana myös:
Aleksenterin teatteri,  ENSI- ja turvakotien liitto, Amnesty International Suomi, Suomen UN Women

 

Lisätietoja kampanjasta:

www.sisunotsilence.com
bit.ly/sisunotsilence

 

Taustaa: Emilia Lahti työstää parhaillaan Aalto-yliopistolle väitöskirjaa itsensä ylittämisen ilmiöstä eli siitä, mitä Suomessa kutsutaan sisuksi. Hän on inspiroiva kansainvälinen puhuja, jonka elämän keskiössä on intohimo luoda turvallisia tiloja ihmisten välille ja rohkeasti keskustella aiheista, joista tavanomaisesti vaietaan. Tule mukaan kevään sisukkaimpaan, mutta samalla lempeimpään tapahtumaan ja ole mukana muutoksessa, jonka todeksi tekemiseen tarvitaan meitä jokaista!

 

Pe 12.5. klo 19.00

Liput 39 €

Esityksen kesto noin 2 h 30 min, sisältäen väliajan