RAMANDAN TANSSI

Ramandan tanssi on huikealla vauhdilla eteenpäin vyöryvä satu, jossa nivoutuu yhteen vanhaa mustalaisperinnettä ja tämän päivän modernia kulttuuria. Se antaa kurkistaa mustalaisten arvomaailman taakse. Sadun tarina on opettavainen, myyttinen ja monikerroksinen. Hyvyys ja pahuus taistelevat identiteetistä ja rakkaudesta.

Ramanda on mustalaisleirin kaunein tyttö. Hän on saanut lahjakseen ihmeellisen tanssin taidon. Kun hän alkaa tanssia, tapahtuu jotain kummaa. Hän taikoo vahingossa leirillä olevat sukulaisensa liikkumattomiksi. Saimi, suvun paras taikoja, rientää avuksi. Hän vie Ramandan linnaansa, jossa tapahtuu outoja. Kuinka tytön käy ja kuka on kääpiö Sairius? Ramanda näkee unen tulevaisuuden mustalaisnuorista, jotka ilmentävät tunteitaan uudella tavalla. Saimi taikoo Ramandan vanhaksi ja piilottaa hänet metsään. Ramanda keittää tulella rohtoja ja yrittää saada taikavoimansa takaisin.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Birgit Tapaninen Baltzar, laulujen sanat: Birgit Tapaninen Baltzar, Desire Baltzar, sävellys: Hanna Marsh

Ramandan tanssi on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

 

 

 

 

Su 8.10. klo 16.00
Ti 10.10. klo 13.00 ja 19.00

Kesto n. 2 h 30 min sisältäen väliajan

25€ Aikuinen

14€ Opiskelija, eläkeläinen

8,5€ 13-18-vuotiaat nuoret

6€ Alle 13-vuotiaat lapsetRyhmät -10 %
Ryhmävaraukset vain Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä

www.ramandantanssi.fi