KANSALLISOOPPERA ESTONIA

PEPPI PITKÄTOSSU


Ülo Vinterin ja Ülo Raudmäen musikaali Astrid Lindgrenin samannimisen lastenkirjan perusteella
Ensi-ilta kansallisooppera Estoniassa 5. maaliskuuta 2011

Onko ketään toista niin eriskummallista, kivaa ja merkittävää kuin Peppi? Hänelle olisi vaikea löytää vastinetta, koska Peppi on Peppi – tyttö erivärisine sukkineen, kirkkaanpunaisine letteineen ja pisamineen on niin rohkea ja vahva, että voi nostaa ilmaan vaikka hevosen. Hänellä riittää elämänviisautta ja sydämen lämpöä kaikille. Ja mikä tärkeintä – hänen kanssaan ei koskaan ole tylsää! Ohjaaja Andres Dvinjaninov tuo yleisölle Astrid Lindgrenin rakastetun lastenkirjan hauskat hahmot, joiden kanssa voimme löytää sekä pönkin että myös paljon enemmän...ehkäpä oman sisäisen Peppimme?

 

Kapellimestari/Dirigent/Music Director and Conductor: Priit Aimla
Ohjaaja/Lavastaja/Stage Director: Andres Dvinjaninov (Emajõen kesäteatteri) 
Taiteilija/Kunstnik/Designer: Riina Degtjarenko (Viron draamateatteri)
Valosuunnittelija/Valguskunstnik/Lightning Designer: Anton Kulagin
Koreografi/Koreograaf/Choreographer: Jüri Nael

  

PIPI PIKKSUKK

Ülo Vinteri ja Ülo Raudmäe muusikal Astrid Lindgreni samanimelise lasteraamatu ainetel
Esietendus Rahvusooper Estonias 5. märtsil 2011

Kas on kedagi teist nii eriskummalist, lahedat ja tähelepanuväärset kui Pipi? Raske oleks leida talle võrdset, sest Pipi on Pipi – eri värvi sukkade, erepunaste patside ja tedretähnidega tüdruk on nii vapper ja tugev, et võib hobuse üles tõsta. Elutarkust ja südamesoojust jagub tal kõigile. Ja mis peamine – temaga ei hakka iialgi igav! Lavastaja Andres Dvinjaninov toob vaatajateni Astrid Lindgreni armastatud lasteraamatu vahvad tegelased, kellega koos võib leida mitte ainult Spungi, vaid midagi palju enamat... ehk Pipi meis enestes?

 

PIPPI LONGSTOCKING  

Ülo Vinter’s and Ülo Raudmäe’s musical, based on the eponymous children’s novel by Astrid Lindgren
Premiere at the Estonian National Opera on March 5, 2011

Is there anybody else who is as peculiar, cool and remarkable as Pippi? Probably not, because Pippi is Pippi – a girl with mismatched stockings, fiery red braids and freckles, who has superhuman strength, being able to lift her horse one-handed. What is most important – you will never get bored with her! Andres Dvinjaninov, the stage director, will bring to the audience the jolly characters from Astrid Lindgren’s beloved children’s book, together with whom it is possible to discover not only Spunk but much more …perhaps a little bit of Pippi inside ourselves?

 


Su 26.11. klo 12
Su 26.11. klo 17

Esityksen kesto noin 2 tuntia 10 minuuttia väliajan kanssa
Tekstitys teatterisalissa suomeksi ja englanniksi.


Liput 48 / 38 €