PALVELIJA 8.12.2018

Kulttuuritalolla nähdään huikean hieno, Kari Hotakaisen käsikirjoittama ja Martti Suosalon ohjaama ja näyttelemä monologi Palvelija. Palvelija käsikirjoitettiin Helsingin kaupunginteatterille ja se sai ensi-iltansa vuonna 2015 Studio Pasilassa. Esitys oli jatkuvasti loppuunmyyty.
Nyt – ja vain tämän yhden kerran, esitys nähdään Kulttuuritalolla!

Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka tulee pitämään seminaariluennon aiheesta "Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta". Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan.

Hotakaisen monologinäytelmä tarkastelee palvelijuutta - onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen?

Käsikirjoitus: Kari Hotakainen
Ohjaus ja rooleissa: Martti Suosalo
Tuotanto: Aleksanterin teatteri

Kulttuuritalolla on myös mahdollisuus ruokailla. Ruokailu alkaa kello 17.00 ja sisältää herkullisen ja runsaan buffetillallisen.
Esitys ja illallinen -paketin tiedustelut myynti@aleksanterinteatteri.fi


La 8.12. klo 19 Kulttuuritalo

Kesto: 2 tuntia, sisältää väliajan.

Liput: 38 / 35 / 27€