amalie_18.jpg
luolamies.jpg
AT_WEB_KM_iso.jpg
kuv_i.jpg
at_i_0007_fork_tomtar.jpg
at_i_0002_showhat-20-vaaka-ei-tekstejä-A2.jpg
HG_i.jpg
palvelija1.jpg
jk_iso.jpg
lore_i.jpg
at_i_giuditta.jpg
leidit_i.jpg
skt_vhp_aleksanterint_2000x1000px_srgb.jpg
ISH_iso.jpg
addams_i.jpg
amalie_18.jpg

Kreivitär Amalien draamakierrokset


SCROLL DOWN

Kreivitär Amalien draamakierrokset


Kreivitär Amalien draamakierrokset

Aleksanterin teatterin perustajan, kreivi Nikolai Adlerbergin saksalainen puoliso, kreivitär Amalie kierrättää yleisöä tunnin ajan Aleksanterin teatterissa ja kertoo niin rakkaasta teatteristaan kuin ihmeellisestä elämästään Saksassa, Venäjällä ja Suomessa.
 
Ruhtinatar Theresa Mecklenburg-Sterlitzin ja kreivi Maximilian-Emanuel von und zu Lerchenfeldin tytär Amalie syntyi 16. kesäkuuta 1808 Baijerissa. Hän oli poikkeuksellisen kaunis ja hänestä maalattu kuva on yksi niistä 36:sta, jotka Ludwig I tilasi Kaunotargalleriaansa. Kuva on edelleen esillä Nymphenburgin linnassa Münchenissä. Amalie hurmasi ihmiset ympärillään. Hänestä ja hänelle ovat kirjoittaneet runoja kenties venäläisrunoilijoista tunnetuimmat – F. Tjutchev ja A. Pushkin eikä hän ollut yhdentekevä keisari Nikolai I:llekään, joka lahjoitti Amalielle arvokkaan turkin. Amalien kuva on edelleen esillä myös Mustion Linnassa. Teatterikierroksella kuulet miksi. Kuulet myös Amalien laulavan.
 
Amalie Adlerberginä
Anastasia Trizna.

Asiakkaan palaute:

"Aivan kertakaikkisen upea esitys. Faktaa erittäin viihdyttävässä muodossa. Ihastuttava nuori naisnäyttelijä, joka osasi hyvin ottaa yleisönsä. Pisteenä iin päällä hänen äärimmäisen kaunis soittonsa ja laulunsa."

Countess Amalie's Drama Tour

This is a solo-performance by Anastasia Trizna based on the history of Alexander Theatre and life of Countess Amalie Adlerberg. 

Have you ever heard of Countess Amalie Adlerberg - wife of Count Nikolay Adlerberg, who was the founder of Alexander Theatre?

She was said to be one of the most beautiful women and she has thrilled the hearts of many remarkable men: Fyodor Tyutchev, Alexander Pushkin, Count Alexander von Benckendorff and even His Majesty Nicholas I of Russia himself.

In 1866–81 Amalie lived in Helsinki, together with her second husband Nikolay Adlerberg, during his service as a Governor-General of Finland. And those are the years when the Russian Theatre of Helsingfors was established and Alexander Theatre was built.

Alexander Theatre presents a performance that will give you a possibility to find out many interesting facts, legends and stories about the history of the theatre and life of the world famous couple. You will also have a chance to get to the furthest corners of the theatre, that are usually not open to public.
 
As Amalie Adlerberg:
Anastasia Trizna.
 
Duration- about 1 hour 15 min.

графинЯ АмалиЯ.
МОНОСПЕКТАКЛЬ. 

Моноспектакль, посвященный истории театра и жизни блистательной красавицы графини Амалии Адлерберг - супруги основателя Александровского театра графа Николая Владимировича Адлерберга. Спектакль проходит в форме экскурсии по театру.

На протяжении часа Амалия не долго остается на одном месте, увлекая зрителей с собой в разные театральные помещения: вот опустевший зал, наполняющийся воспоминаниями о первом спектакле театра в 1880 году, вот балкон и ожившие лица амуров и муз с потолочной росписи, а вот уже и театральное фойе, которое наполняется звуками романса на стихи Тютчева, исполняемого вживую графиней. Не останутся без внимания и царская ложа и закулисные пространства, с хранилищами декораций и сценой! И каждый сможет почувствовать себя немножечко актером и каждый взойдет на подмостки этого прекрасного, старинного театра.

В роли Амалии Адлерберг - Анастасия Тризна.

Примерная длительность:
1 ч 15 мин.

 

Pe 5.10. klo 16:30
Pe 2.11. klo 16:30
Su 11.11. klo 13:00
Su 18.11. klo 13:00
Su 2.12. klo 13:00
Su 9.12. klo 13:00

 


Kesto noin 1 h 15 min.

Kierros ei valitettavasti sovi liikuntarajoitteisille.
 
Liput Tickets | Билеты 20 €

Performance is in Finnish with
English audio translation. Please ask for details from theatre tickets sales! You can also book a separate show in English for a group of 20-30 people.

Спектакль идёт на
финском языке с возможным аудио-переводом на русский язык. Подробности в кассе театра! Также спектакль можно заказать на русском языке для группы 20-30 человек. r

luolamies.jpg

Luolamies


SCROLL DOWN

Luolamies


Luolamies

Vuodesta 2005 yleisöä naurattanut ja itkettänyt Luolamies -monologi. Yhdysvaltalaisen Rob Beckerin käsikirjoittama esitys on stand up –komiikkaa parhaimmillaan. Se herättää oivalluksia tyypillisistä parisuhteista, ja on hellyttävä tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan.

Luolamies sai ensi-iltansa San Franciscossa vuonna 1991, ja sitä on esitetty Broadwaylla yli 800 kertaa. Näytelmän on suomentanut ja ohjannut näyttelijä Ville Virtanen. Esityksen pääosassa nähdään ilmiömäinen näyttelijä Martti Suosalo. Luolamiestä on esitetty täysille saleille ympäri maata, ja se on kerännyt yli 300 000 katsojaa muun muassa Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

Sopii katsottavaksi yksin ja yhdessä, parisuhteellisena ja -suhteetta, ja vaikka pariin kertaan.

Hyvää mieltä ja ajatuksia meitä kaikkia koskettavasta aiheesta!

Produced by Aleksanterin teatteri and THEATER MOGUL

Su 28.10. klo 16
Su 4.11. klo 16
Su 11.11. klo 16
Su 18.11. klo 16
Su 25.11. klo 16
Su 16.12. klo 16

Liput 35,50 / 32,50 €

Kesto 2 h 20 min väliaikoineen

 

AT_WEB_KM_iso.jpg

Kaikki mieheni


SCROLL DOWN

Kaikki mieheni


KAIKKI MIEHENI

Jatkoa menestysteokselle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni

Kaikki mieheni on esitys miehistä. Pojista, veljistä, isistä ja puolisoista.
 
Esityksen teksti pohjautuu Kodin Kuvalehden lukijoiden kertomuksiin naisen suhteesta mieheen. Näiden kertomusten pohjalta Miitta Sorvali, Sanna Stellan ja Minka Kuustonen ovat muokanneet omannäköisensä teoksen, jossa mies on kovassa pyörityksessä.

Kaikki mieheni on hauska ja syvältä kouraiseva, raamikas tutkielma suuresta tuntemattomasta. Se herättää tunteita, kuten naisen ja miehen välinen suhde vain voi. Esitys on suunnattu naisille, jotka haluavat ymmärtää miehiä, ja miehille, jotka haluavat tietää mitä naiset heistä ajattelevat.
 
Kaikki mieheni on itsenäinen jatkumo menestysteokselle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni, jota on esitetty täysille saleille ympäri Suomea.
 

  Syksyllä 2018 Minka Kuustosta paikkaa Pia Andersson

Syksyllä 2018 Minka Kuustosta paikkaa Pia Andersson

Käsikirjoitus: Kodin Kuvalehden lukijoiden tekstien pohjalta Sanna Stellan, Miitta Sorvali ja Minka Kuustonen
Dramaturgia: Anna Krogerus
Ohjaus: Petteri Summanen
Rooleissa: Miitta Sorvali, Sanna Stellan ja Minka Kuustonen/Pia Andersson
Puvustus: Elina Vättö
Äänisuunnittelu: Sami Dugan ja Janne Teivainen
Valosuunnittelu: Kalle Paasonen
Tuotanto: Aleksanterin teatteri
 

Lataa käsiohjelma tästä >>

La 29.9. klo 19
Pe 5.10. klo 19
La 6.10. klo 14
La 6.10. klo 19
La 27.10. klo 14
Pe 16.11. klo 19 Kulttuuritalo
La 17.11. klo 19 Verkatehdas
La 1.12. klo 19 Kulttuuritalo
Pe 7.12. klo 19 Kulttuuritalo
La 8.12. klo 19 Kulttuuritalo PERUTTU*
La 15.12. klo 19 Jyväskylän Paviljonki

Esityksen arvioitu kesto noin 2 h, sisältäen väliajan.

Liput 38/35 €

*La 8.12. nähdään tilalla Palvelija >>

kuv_i.jpg

KEISARIN UUDET VAATTEET


SCROLL DOWN

KEISARIN UUDET VAATTEET


Red Nose Company
KEISARIN UUDET VAATTEET

Kestosuosikki jatkaa ohjelmistossa yleisön pyynnöstä! 

“**** Klovnien rehellisyys on aseistariisuvaa" - HS Maria Säkö

"Taidokas, selkeä, älykäs, hauska ja huh ja vau!"  - Teatteri ja Tanssi -lehti

Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama hyppäävät roolista toiseen ja huomioivat kaikenikäiset katsojat. H.C. Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan

Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri — mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Suunnittelu ja toteutus: Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama, tuotanto: Niina Bergius ja Tinni Torikka / Red Nose Company

Kysy myös tilausnäytöksiä: www.rednose.fi

Esitys sai ensi-iltansa Aleksanterin teatteri 17.9.2017.


”Viis kautta viis!” - Katsoja, 7 v
”Poliittinen satiiri on lasten(kin) esityksenä on yksi syksyn upeimmista elämyksistä: Taidokas, selkeä, älykäs, hauska ja huh ja vau!”
- Teatteri&Tanssi+Sirkus Nina Jääskeläinen
”Taas kerran Red Nose Company iskee kultasuoneen ja tuloksena on hirveän viihdyttävä ja pikkaisen anarkistinenkin esitys… Huumoria on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin. - Paljon melua teatterista -blogi
”Suomen teatteritaivaan tämänhetkistä täydellisintä viihdyttämisnautintoa. Tuskinpa milloinkaan ennen olen kokenut yhtäaikaista lasten ja aikuisten oikeamielisyyden riemua niin osallistuvana, kommentoivana vuoroin kuiskauksen hiljaisuudeksi hiljentyneenä vuoroin valtoimenaan ääneen asiaan reagoivana kuin tässä teatterin huippuesityksessä… sydämestä lähtevää hymyä ja naurua” - Lahen uutisia -blogi
”Ihanaa katsoa oivaltavaa ja lasta arvostavaa esitystä, joka sekä viihdyttää ja että ajatteluttaa myös aikuista.” - katsojakommentti
”Tämä on hurmaavan hauska!” -nelivuotias lapsikatsoja ”Hurmasitte sekä minut että 7-vuotiaan hovikriitikkoni." - katsoja
 

Su 4.11. klo 12
Su 25.11. klo 12

Liput 22 / 15 €

Ikäsuositus: 6-vuotiaasta ylöspäin

Kesto noin 1 h

www.rednose.fi

@rednosefi
#rednosefi

at_i_0007_fork_tomtar.jpg

FORK - So... This is Christmas?


SCROLL DOWN

FORK - So... This is Christmas?


FORK
So... This is Christmas?

Vihdoinkin Fork tekee joulushow'n! Joululaulujen riemusta irtisanoutuminen katsotaan nykyään lähes hyveeksi. Siitä huolimatta meillä kaikilla on omat salarakkaat suosikkimme joululaulujen ylitsevuotavalla buffapöydällä. Tällä show'lla Fork saa lopultakin rauhan heidän yllättävänkin joulumyönteisiksi osoittautuneisiin muusikkosieluihinsa.

Tämä show on tehty sille suurelle enemmistölle, joka ei ikinä jaksaisi kokonaista joulukonserttia, mutta joka joulukuisina, yksinäisinä hetkinä Stockan hississä hiljaa hyräilee jouluisen soittolistan tahdissa. Forkin joulushow on takuulla hauskin kokemasi joulukonsertti ja sisältää itsestään selvän biletyksen lisäksi rehellistä ja häpeilemätöntä jouluhartautta. 

What happens in Aleksanterin teatteri stays in Aleksanterin teatteri!

Huom! Ryhmät, kyselkää Show & Dinner -paketeista >>

 

 

 

Ke 7.11. 19:00
To 8.11. 19:00
Pe 9.11. 19:00
La 10.11. 14:00
La 10.11. 19:00

Ke 28.11. 19:00
To 29.11. 19:00
Pe 30.11. 19:00
La 1.12. 14:00
La 1.12. 19:00
Su 2.12. 17:00
Pe 7.12. 19:00
La 8.12. 14:00
La 8.12. 19:00
Su 9.12. 17:00
Ti 11.12. 19:00
Ke 12.12. 19:00
To 13.12. 19:00
Pe 14.12. 19:00
La 15.12. 14:00
La 15.12. 19:00

Kesto noin 2 h 30 min, väliaikoineen

Liput 55,00 / 44,50 €

www.fork.fi

 

at_i_0002_showhat-20-vaaka-ei-tekstejä-A2.jpg

ShoWhat


SCROLL DOWN

ShoWhat


Osku Heiskanen & Jarkko Valtee
SHOWHAT

20 vuotta tähtinä! Tämän illan jälkeen mikään ei ole entisellään! 

ShoWhat, Suomen laadukkain ja viihdyttävin drag -show on taas täällä, nyt isompana ja näyttävämpänä kuin koskaan. 

Suomen upeimmat setätädit Osku Heiskanen & Jarkko Valtee pakkaavat paljettimekkonsa ja peruukkinsa ja saapuvat Aleksanterin teatteriin upean 20-vuotisjuhlashow’n voimin, jonka avulla syksyn pimeys ja harmaus takuulla voitetaan. Luvassa on hersyvää huumoria, mukaansa tempaavaa musiikkia, häikäiseviä asuja ja visuaalista ilotulitusta, jollaista ei ole Aleksanterin teatterissa ennen nähty. Koko komeuden kruunaavat StepUpin taitavat ja raamikkaat miestanssijat, jotka aiempina vuosina ovat valloittaneet katsojien sydämet mm. kuumina tonttuina ja poroina.

Luvassa on rakastettuja klassikkonumeroita ShoWhatin 20-vuotisen matkan varrelta sekä tietysti joukko uusia ja ajankohtaisia, yllättäviäkin tuttavuuksia…

Esitykset ovat osa ShoWhatin 20-vuotisjuhlakiertuetta.

HUOM! Esityksissä käytetään välkkyvää ns. STROBO-VALOA, SAVUEFEKTEJÄ sekä LIIKKUVAA VIDEOKUVAA ja ne saattavat aiheuttaa herkimmille epilepsia- tai migreenioireita.


Ke 14.11. 19:00
To 15.11. 19:00
Pe 16.11. 19:00
La 17.11. 14:00
La 17.11. 19:00

Ke 21.11. 19:00
To 22.11. 19:00
Pe 23.11. 19:00
La 24.11. 14:00
La 24.11. 19:00

 

Liput  47 - 37 €

Esityksen kesto noin 2 h, sisältäen väliajan. Suositellaan yli 12-vuotiaille.

www.showhat.fi/

HG_i.jpg

Christmas Joy with Higher Ground


SCROLL DOWN

Christmas Joy with Higher Ground


Christmas Joy with Higher Ground

Suomen ainutlaatuisin Gospelkuoro laulaa joulun sydämeen. Kauan kaivattu joulukonsertti innostaa Higher Ground Vocalsin luomaan jälleen mukaansatempaavan tunnelman.

Kuoronjohtaja Hanna-Maria Helenius on omistautunut Gospel-tyylille ja sen myötä kuoro heittäytyy laulamaan täydellä voimalla ja aidolla herkkyydellä. Hanna-Maria Helenius soittaa laulajia käsillään kuin soitinta.

Kymmenvuotista toimintaansa juhlinut kuoro loi ainutlaatuisen kokemuksen kuulijoilleen maaliskuussa. Tunnelma tulee olemaan sykähdyttävä myös joulukuussa.

Joulukonsertti koostuu akustisesta kokonaisuudesta ja bändin kanssa loihditaan toinen sähäkämpi osuus.

Ohjelmistossa on kappaleita mm. Nunnia ja konnia elokuvasta, sekä Preacher’s wife elokuvasta.

Konsertissa kuullaan myös Gospelohjelmistoa.

Kuoroa on nähty live-esitysten ohella useiden artistien taustalla sekä lukuisissa tv-ohjelmissa kuten Suomi Love. Higher Ground Vocals lämmitti yleisön tunnelman kattoon myös Helsingin juhlaviikoilla konsertoidessaan Ladysmith Black Mombazon kanssa.

Ti 4.12. klo 19
Ke 5.12. klo 19

Liput  32 / 29 €

palvelija1.jpg

Palvelija


SCROLL DOWN

Palvelija


PALVELIJA

Kulttuuritalolla nähdään huikean hieno, Kari Hotakaisen käsikirjoittama ja Martti Suosalon ohjaama ja näyttelemä monologi Palvelija. Palvelija käsikirjoitettiin Helsingin kaupunginteatterille ja se sai ensi-iltansa vuonna 2015 Studio Pasilassa. Esitys oli jatkuvasti loppuunmyyty.
Nyt – ja vain tämän yhden kerran, esitys nähdään Kulttuuritalolla!

Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka tulee pitämään seminaariluennon aiheesta "Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta". Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan.

Hotakaisen monologinäytelmä tarkastelee palvelijuutta - onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen?

Käsikirjoitus: Kari Hotakainen
Ohjaus ja rooleissa: Martti Suosalo
Tuotanto: Aleksanterin teatteri

Kulttuuritalolla on myös mahdollisuus ruokailla. Ruokailu alkaa kello 17.00 ja sisältää herkullisen ja runsaan buffetillallisen.
Esitys ja illallinen -paketin tiedustelut myynti@aleksanterinteatteri.fi


La 8.12. klo 19 Kulttuuritalo

Kesto: 2 tuntia, sisältää väliajan.

Liput: 38 / 35 / 27€

 

 

jk_iso.jpg

Joulukertomus-musikaali


SCROLL DOWN

Joulukertomus-musikaali


DICKENS - ANGERVO

JOULUKERTOMUS-MUSIKAALI

Klassikkokirjailija Charles Dickensin tekstiä ”The Christmas Carol” on käsitelty monin eri tavoin eri maissa ja eri yhteyksissä. Alun perin se on osa suurempaa kokoelmaa ”The Christmas Stories” eli ”Joulukertomuksia”. Charles Dickens eli 1812-1870 Englannissa ja ”Christmas Carol” on kirjoitettu 1843 Lontoossa.

Itsekkään Ebenezer Scroogen elämä ja elämänmuutos tarunomaisessa kehyksessä tuovat katsojalle yhä uudelleen sanoman anteliaisuudesta ja lähimmäisen huomioimisen tärkeydestä. Alkuperäismusiikki, aikakauden puvut ja monipuoliset tanssit vanhan teatteritalon lavalla muistuttavat 1850-luvun Lontoosta, jossa oltiin hiilipölyisten kerjäläisten ja hienoston täyttämässä katukuvassa.

Tämä teos on esitetty Aleksanterin teatterissa viimeksi 2007. Kiertuekohteina ovat olleet myös Valkoinen Sali, Savoy, Balderin sali sekä ulkomaat aina Australiaa myöten. Casting on vaihtunut, mutta monet ovat pysyneet myös uskollisina tehtävilleen.

 Rooleissa: Juha Matikka & Juha Veijonen

Libretto ja dramatisointi Charles Dickensin novellin pohjalta & laulujen alkuperäinen sanoitus: Sointu Angervo

Alkuperäissävellys ja sovitus: Klaara Angervo

Ohjaus: Juha Matikka

Tekninen toteutus: Aleksanterin teatteri

Tuotanto: Hest Ry

 

                                     

 

 

 

 

 

Pe 21.12. klo 19

Liput 36 / 32 / 26 €

Esityksen kesto noin 2 h, sisältäen väliajan.

lore_i.jpg

Die Loreley


SCROLL DOWN

Die Loreley


Fredrik Pacius
Die Loreley

Tammikuussa 2019 Fredrik Paciuksen ooppera Die Loreley palaa yli 130 vuoden jälkeen kantaesityksensä (1887) näyttämölle Aleksanterin teatteriin!

Kyseessä on myös Die Loreleyn ensiesitys itsenäisessä Suomessa. Vuonna 2019 tulee lisäksi kuluneeksi 210 vuotta Maamme-laulun säveltäjän Fredrik Paciuksen syntymästä.

Ooppera kertoo Paciuksen herkin ja väkevin sävelin myyttisen Loreleyn tarinan, jossa aatelisnuorukaisen pettämä neito kutsuu apuunsa luonnonvoimat kostaakseen kohtalonsa.

Esityskieli: saksa, tekstitys: suomi & ruotsi

Ohjaus: Ville Saukkonen, kapellimestari: Mikk Murdvee, lavastus: Tinde Lappalainen, puvut: Hanna Hakkarainen, koreografi: Laura Humppila. Solistit: Saara Kiiveri, Tero Harjunniemi, Kristjan Mõisnik, Tero Halonen, Henri Uusitalo, Kaisa Näreranta. Orkesteri: Ylioppilaskunnan soittajat. Tuotanto: Helsingin oopperayhdistys – Helsinki Opera ry.

Pe 11.1. klo 19 Ensi-ilta
Su 13.1. klo 16
Ti 15.1. klo 19
To 17.1. klo 19
La 19.1. klo 19

Kesto 2 h 30 min, sisältäen väliajan

Ikärajasuositus 12 vuotta

Liput 65 / 45 / 38 €

www.helsinkiopera.fi

 

 

at_i_giuditta.jpg

FRANZ LEHÁR: GIUDITTA


SCROLL DOWN

FRANZ LEHÁR: GIUDITTA


FRANZ LEHÁR: GIUDITTA

Lehárin oopperamaisin operetti vihdoin Helsingissä!

Rooleissa mm. Mari Palo, Riikka Hakola, Jyrki Anttila, Emilia Vesalainen -Pellas, Ville Salonen ja Mika Nikander.

Ohjaus Ville Saukkonen, kapellimestari Jonas Rannila,

Lavastus ja puvustus Taina Relander.

Teoksessa kuullaan mm. kuuluisa sopraanoaaria Meine Lippen, sie küssen so heiss. 

 


Music by FRANZ LEHAR 
Original book and lyrics by PAUL KNEPLER and FRITZ LOHNER 
Presented by arrangement with Glocken Verlag Ltd

Pe 22.2. klo 19 Ensi-ilta
Su 24.2. klo 16
Ke 27.2. klo 19
Ti 5.3. klo 19
Ke 6.3. klo 19
Ti 12.3. klo 19
Ke 13.3. klo 19

Esityskieli suomi.

Liput  48/43/28 €

www.operabox.net

 

 

leidit_i.jpg

DRAG-LEIDIT LAVALLA


SCROLL DOWN

DRAG-LEIDIT LAVALLA


Pola Ivanka, Sheila, NikoLa, Jayden Mars
DRAG-LEIDIT LAVALLA
Ennennäkemätön livekonsertti!

Suomalaisen iskelmätaivaan legendaariset valtiattaret kokoontuvat yhteen lähes 20 vuoden tauon jälkeen ja tarjoavat yleisölle suurimmat hittinsä yhdessä ja erikseen. Lea, Marion, Katri ja Paula loistavat lavalla musiikin voimalla muistellen aikoja syksyn sävelistä euroviisuihin. Heidän kanssaan estradilla kohtaavat myös tämän ajan musiikillisia ilmiöitä, joten vierailijoita vuosien takaa on luvassa runsain mitoin. Tässä show-konsertissa kaikki on mahdollista, joten nostalgiaa pursuava esitys on yllätyksiä täynnä!

Tämä drag show nousee uuteen uljaaseen lentoonsa, sillä nämä drag queenit laulavat laulunsa itse!

Esiintyjät ja työryhmä: Mika Tepsa, Antti Taipale, Niko Mäkinen ja Aarni Mikkola

Tuotanto: Iltama Oy

To 24.1. klo 19
Pe 25.1. klo 19

Kesto noin 1 h 40 min, väliaikoineen

Liput 35.50 - 32.50 €

 

 

skt_vhp_aleksanterint_2000x1000px_srgb.jpg

VILLIÄ HURJEMPI POHJOLA


SCROLL DOWN

VILLIÄ HURJEMPI POHJOLA


Villiä Hurjempi Pohjola!

Suomen Komediateatterin käsikirjoituskilpailun voittajateos on alkukevään viihdyttävin ja villein komedia Villiä Hurjempi Pohjola!

Ville Nummenpään teksti on tyylipuhdas komedia. Käsikirjoitus nauratti ääneen. Tekstissä kuuluu Monty Pythonin kaikuja ja Kummelin pöhkösuomen yli hilseen menevää havinaa. Käsikirjoituksesta näkyi, että kirjailija tuntee komediakirjoittamisen perinteitä”, perusteli tuomaristo valintaansa.

Villiä Hurjempi Pohjola porautuu huumorikeskuksen ytimeen ja tiivistää hullun kansamme historiikin hundraårenit alle kahteen tuntiin. Kotimatkan naurut saat kaupan päälle!”, avaa sisältöä ohjaaja Sami Hokkanen.

Näyttämöllä nähdään monipuolinen ja hauska joukko komedian ammattilaisia Ria Kataja, Janne Kataja, Minna Kivelä, Iikka Forss, Tom Petäjä ja Taneli Läykki.

Käsikirjoitus: Ville Nummenpää
Ohjaus: Sami Hokkanen
Näyttämöllä: Ria Kataja, Janne Kataja, Minna Kivelä, Iikka Forss, Tom Petäjä, Taneli Läykki
Tuotanto: Suomen Komediateatteri


Ti 5.2. klo 19 Ennakko
To 7.2. klo 19 Ensi-ilta
La 9.2. klo 19
To 14.2. klo 19
Pe 15.2. klo 19
La 16.2. klo 14 &19
La 23.2. klo 14 & 19
To 28.2. klo 19
Pe 1.3. klo 19
La 2.3. klo 14 & 19
To 7.3. klo 19
Pe 8.3. klo 19
La 9.3. klo 14 & 19
To 14.3. klo 19 *
Pe 15.3. klo 19
La 16.3. klo 19

Kesto noin 2 h, sisältäen väliajan

Liput 38 €

www.suomenkomediateatteri.fi

 

ISH_iso.jpg

Iloisten sielujen hotelli


SCROLL DOWN

Iloisten sielujen hotelli


ILOISTEN SIELUJEN HOTELLI

Murhamusikaali 20-luvun Helsingistä

Virpi Hämeen-Anttilan suositun dekkarisarjan hahmot astuvat musikaalinäyttämölle. Esitys sijoittuu kieltolain aikaiseen rosoisen Helsinkiin ja vuoteen 1921. Pääroolissa Axel Björkin nähdään näyttelijä-muusikko Joel Mäkinen. Muissa rooleissa Miro Apostolakis, Heljä Heikkinen, Minja Koski, Janne Marja-Aho ja Tatu Siivonen. Musikaalin käsikirjoitus on Virpi Hämeen-Anttilan ja teoksen säveltää Jukka Nykänen. Esityksen ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Reetta Ristimäki ja Peter Pihlström.

Björk-romaanien lukijat saavat kohdata musikaalissa kirjojen rakastetut hahmot: nuoren komean päähenkilön, hänen kaksi ihastustaan eli romanttisen Lisbetin ja teräväsanaisen Idan, jämerän poliisietsivä Martin, juttuja metsästävän lehtimies Antonin ja tietenkin nokkelan ja eloisan Frans Valkaman, joka tuntee Kallion kulmat kuin omat taskunsa. Mukana on myös tuttuja roistoja, kuten vertahyytävä Vahanaama. Mutta parasta on kenties Björkin Helsinki, jonka kadut, porvariskodit, puutalot, salakapakat, puistot ja torit ovat heränneet äänineen ja tuoksuineen eloon siirtyessään kirjan sivuilta näyttämölle.

Tuotanto: Greta Productions

To 28.3. klo 19 Ensi-ilta
Pe 29.3. klo 19
Pe 29.3. klo 14 & 19
Ke 10.4. klo 19
To 11.4. klo 19
La 13.4. klo 14 & 19

Ennakko-ostajan etu -10 %
voimassa 30.11.2018 asti

Liput 42-33 €

 

 

addams_i.jpg

THE ADDAMS FAMILY


SCROLL DOWN

THE ADDAMS FAMILY


SKENE MUSIIKKITEATTERIKOULU YLPEÄNÄ ESITTÄÄ:
HIRRRRRVITTÄVÄN HILPEÄ MUSIKAALIKOMEDIA - THE ADDAMS FAMILY


Tämä riemastuttava kauhukomediaklassikko kertoo Addamsin friikkiperheestä ja mitä tapahtuu, kun heidän tyttärensä, Wednesday, rakastuu ja aikoo naimisiin… taviksen kanssa!

Luvassa outoja otuksia, vinksahtaneita vipeltäjiä, jännää, kummaa ja hersyvän hauskaa mustaa huumoria Aleksanterin teatterissa, Helsingissä. Ikärajasuositus 7+.


Musikaalin tähtinä loistavat Skene -musiikkiteatterikoulun lahjakkaat opiskelijat taustatiiminään musiikkiteatterin rautaiset ammattilaiset & livebändi.

Ohjaaja Jermo Grundström
Kapellimestari Tuomas -Tumppu- Kesälä
Koreografi Peter Pihlström

Tuotanto StepUp Oy, 09 7746 1730, skene@stepup.fi, www.stepup.fi

Ke 15.5. klo 19
To 16.5. klo 19
Pe 17.5. klo 19
La 18.5. klo 19

Liput 38-28 €