Kumppanit


kf_logo.jpg

KUNGFU KITCHEN

Kungfu Kitchen is the first restaurant concept by Miro Kurvinen of Finnish Master Chef fame. The restaurant has been a long-standing dream of this self-confessed foodie. Inspiration for the restaurant has come from Miro’s many travels with inspirations ranging from the New York bar and diner scene to the street foods of Hong Kong and Bangkok. 

Pre theater menu now available:
35 €/ person. Served between 17:00-19:00
www.kungfukitchen.fi >>


sokos.jpg

RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTEL

Radisson Blu Aleksanteri sijaitsee aivan Aleksanterin teatterin naapurissa. Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kotia rakastavan ihmisen unelmahotelli. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia ainutlaatuisen ja aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa. 
www.radissonblu.com >>


tonyslogo.jpg

TONY'S DELI

Ravintola Tony’s deli on olemassa rakkaudesta Italialaiseen ruokaan. Tunnelmallinen á la carte, kaupungin runsain antipastobuffet ja edullinen viinilounge sijaitsee aivan teatterin läheisyydessä, osoitteessa Bulevardi 7. 
www.tonysdeli.fi >>
 


logo_finotime.png

FINOTIME

FINOTIME on suomalainen yritys, joka toimii yhteistyössä venäläisten yritysten kanssa. Tarjoamme konsultointipalveluja, edustusta, messu- ja näyttelytapahtumia, neuvottelu- ja tulkkauspalveluita, käännöspalveluita, matkailumajoitusta, ohjelmien ja palvelujen järjestämistä sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.
www.welovefinland.ru >>
 


trivago_logo_moon_rgb_150.png

TRIVAGO!

Mikäli kaipaat majoitusta Aleksanterin teatterin lähistöllä, trivago tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja.
www.trivago.fi >>
 


RAVINTOLA BRÖD

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistro, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja helsinkiläisyyttä.

Keittiömestari Jyrki Männynsalo tiimeineen tarjoilee ensiluokkaista aamiaista päivittäin, maistuvaa lounasta arkisin ja makuhermoja hivelevää illallista maanantaista sunnuntaihin. Jo logosta ja nimestä voi huomata, että leipä on keskeisessä roolissa ravintolassa. Leipä on itse asiassa aivan ravintolan sydämessä. Jokaiselle ruokailijalle tarjoillaan paikan päällä leivottua leipää ja voita. Tervetuloa nauttimaan.
www.bröd.fi >>


suomenktalot_logo.jpg

SUOMEN KULTTUURITALOT RY

Noin 20 vuotta toimineen Suomen kulttuuritalojen neuvottelukunnan toimintaa on päätetty terävöittää. Sen tilalle on perustettu suomalaisten kulttuuri- ja konserttitalojen yhdistys, Suomen kulttuuritalot ry.
suomenkulttuuritalot.fi >>


sputnik_logo.jpg

RADIO SPUTNIK

Radio Sputnik on Suomessa toimiva venäjänkielinen FM-taajuudella toimiva radiokanava,  jonka kautta saat aukottoman kuuluvuuden E18-valtatiellä Viipurista Helsinkiin, mukaan lukien neljä rajanylityspaikkaa. ”Radio Sputnik” on ainoa venäjänkielinen 24 h FM-radiokanava koko EU-alueella, joka välittää kuuntelijoille operatiivista, mielenkiintoista ja hyödyllistä informaatiota ympäri vuorokauden. Se on monipuolisen ja ajankohtaisen informaation päälähde Suomessa asuville venäjänkielisille sekä venäläisille turisteille.
www.radiosputnik.fi >>


RAVINTOLA GLO

GLO Art Kitchen on vuonna 2012 avattu tunnelmallinen kellariravintola yli 100-vuotiaassa Art Nouveau –linnassa Lönnrotinkadulla. Ravintolamme tarjoilee kansainvälistä ruokaa raaka-aineiden alkuperää ja makuja kunnioittaen. GLO Art Kitchen on auki maanantaista lauantaihin klo 18.00-22.00 sekä ryhmille tilauksesta. Sijaitsemme aivan Aleksanterin teatterin lähellä osoitteessa Lönnrotinkatu 29. GLO Hotel Artissa on lisäksi viihtyisä aulabaari ja useita uniikkeja kokous-ja juhlatiloja. Hotellin kiinteistössä on myös Autoparkin lämmin parkkihalli.
www.glohotels.fi  >>
 


RAVINTOLA SOUTHPARK

Moikka, Olen Ravintola Southpark ja haen seuraa tositarkoituksella. Olen Etelä-Kalifornian herkkuja tarjoava ruoka- ja viiniravintola kauniin Koffin puiston kulmassa. Jos kiinnostuit, minut löytää aivan Teatterin vierestä osoitteesta Bulevardi 40 ja minulle voi soittaa numeroon 0504143332 tai kirjoitella info@southparkrestaurant.fi. Lisätietoja minusta löydät vierailemalla osoitteessa www.southparkrestaurant.fi.


RIVOLI & RIVOLETTO

Ravintola-alan Grande Damen, Ragni Rissasen legendaariset Rivoli-ravintolat: Jo vuodesta 1962 Suomen ensimmäisiä ranskalais-tyyppisiä ravintoloita, ensimmäinen kala-, äyriäis- ja osteriravintola Rivoli, sekä sen yhteyteen vuonna 1971 avattu pizzapioneeri, Helsingin ensimmäinen pizzeria, nykyisin trattoria Rivoletto. Aivan kulman takana ranskalaisen ja italialaisen keittiön huippukulinarismia sekä laatuviinejä, aitoa tunnelmaa, lämmintä palvelua ja elämyksiä.
www.rivolirestaurants.fi >>


 

Demomerkki_pieni.jpg

RAVINTOLA DEMO

Ravintola Demo on Helsingin Uudenmaankadulle vuonna 2003 perustettu fine dining -ravintola. Antaumuksellinen käsityönä tehty ruoka, näyttävät annokset ja persoonallinen palvelu palkittiin vuonna 2007 Michelin tähdellä. Ravintolan tarjoilee ainoastaan päivän menua, joka sisältää joko neljä, viisi, kuusi tai seitsemän ruokalajia. Päivän menu rakentuu sesongin ja päivän raaka-aineiden pohjalta, joten erikoisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen.
Demo on auki tiistaista lauantaihin klo 16.00-23.00. Keittiö on auki klo 16.00-20.30.
www.restaurantdemo.fi >>


Ruslania_banner_112.jpg

RUSLANIA

Kirjakauppa Ruslania Books on venäläisten kirjojen, lehtien, karttojen, ATK-ohjelmien, videoiden, musiikin ja nuottien maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Tervetuloa Ruslaniaan! Myymälämme sijaitsee osoitteessa Bulevardi 7, Helsinki. Myymälä on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-16.
www.ruslania.com >>
 


GASTROBAR EMO

Emo avattiin Kasarmikadulle kesällä 2013 ja se on lunastanut paikkansa Helsingin gastrobaarien eliitissä. Tämän puolesta puhuvat erinomaista hinta-laatu suhdetta kuvaava Bib Buormand-maininta sekä nousu White Guiden pohjoismaisten ravintoloiden kärkeen. Huikeista saavutuksista huolimatta Emoa ei tarvitse arastella, koska hyvä palvelu ja erinomainen ruoka takaavat onnistuneen illan. Emossa pääset nauttimaan taidokkaasti valmistetuista annoksista, joiden raaka-aineet tulevat pientuottajilta Suomesta ja ympäri Eurooppaa.
www.emo-ravintola.fi >>
 


HOTEL INDIGO HELSINKI – BOULEVARD

Maaliskuun 2015 alussa avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee osoitteessa Bulevardi 26. Korkeatasoinen boutique-hotelli palvelee niin liike- kuin vapaa-ajan matkustajia. Pohjoismaiden ensimmäinen Hotel Indigo® elää naapurustolle ja designille. Hotelli voitti syksyllä 2016 Finland’s Leading Boutique Hotel –palkinnon.
helsinki-boulevard.hotelindigo.com >>


HOTELSCOMBINED

To find accommodation nearby, visit
hotelscombined.  

Parhaat hotellitarjoukset suosituimmilta matkasivustoilta. 
www.hotelscombined.nl

 

 

KUMPPANITARJOUKSET


RAVINTOLA DEMO

Ennen näytöstä lippuasi näyttämällä 5 ruokalajin menu 4 hinnalla. ( klo 16-18.30 ) Ilmoitathan edustasi varauksesi yhteydessä. Etu on henkilökohtainen.
Tutustu Demoon >>


GLO Art Kitchen TARJOAA 15% ALENNUSTA

Lämmin tunnelma Art Nouveau –linnan kellarissa aivan kulman takana teatterilta osoitteessa Lönnrotinkatu 29 odottaa sinua! Näyttämällä teatterilippusi saat 15% alennuksen kaikista à la carte –annoksistamme. Voit käyttää edun myös muulloin kuin näytöspäivänä. Ravintolamme on auki maanantaista lauantaihin klo 18.00-22.00. Vähintään 15 hengen seurueille mahdollisuus ruokailla myös ennen näytöstä varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella! Kerromme mielellämme lisää ryhmämenuistamme.  Pöytävaraukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme +358(0)95840 9445 tai sales@glohotels.fi. www.glohotels.fi >>


RAVINTOLA TONY’S DELI TARJOAA 20% ALENNUSTA

Ravintola Tony’s deli on olemassa rakkaudesta Italialaiseen ruokaan. Tunnelmallinen á la carte, kaupungin runsain antipastobuffet ja edullinen viinilounge sijaitsee aivan teatterin läheisyydessä, samalla kadulla. Näyttämällä illan teatterilippusi saat 20% alennuksen kaikista a la carte- annoksista näytöspäivänä. Etu on voimassa Tony´s Street barissa sekä alakerran Tony´s delissä.

Voit tutustua menyyseen ja tehdä varauksen osoitteessa www.tonysdeli.fi >>
 

RAVINTOLA EMO TARJOAA 10 %:n ALENNUSTA

Illan teatterilipulla saat 10 %:n alennuksen päivän menustamme. Etu on voimassa ennen esitystä. Lämpimästi tervetuloa. Kasarmikatu 44, 00130 HELSINKI. p. 010 50 50 90
www.emo-ravintola.fi >>
 


SEA LIFE

Sukella aaltojen alle varpaita kastelematta! Nyt teatterilipulla 5 € alennusta Merimaailma SEA LIFEN lipuista. Huom. Alennus lunastetulla teatterilipulla! Alennus myönnetään vain normaalihintaisista lipuista. Ei voi yhdistää muihin etuihin, alennuksiin tai verkkolippuihin. Edun saat Sea Lifen lipunmyyntikassalla teatterilippuasi näyttämällä. Tervetuloa! Tivolitie 10, Helsinki.
www.sealife.fi >>


HIETALAHDEN HEMINGWAY'S

Hemingways (002).jpg

Hietalahden Hemingway's tarjoaa 10 % alennuksen valitusta tuotteesta saman päivän esityslipulla.

RAVINTOLA SOUTHPARK

Ravintola Southpark tarjoaa illan teatterilipulla 20% alennuksen lista-annoksista ennen näytöstä. Varaa pöytäsi osoitteessa www.southparkrestaurant.fi >> - "and let's fall in love" 


RAVINTOLA BRÖD

Tarjoamme Aleksanterin Teatterin asiakkaille ruokailuedun. Esitä päivän teatterilippu ja saat 15 % alennuksen ruokalistan tuotteista. 

Tai pistäydy ennen esitystä ja treffaa seurueesi kuplivan kera, lasillinen kaksi yhden hinnalla illan teatterilipun esittämällä.

www.bröd.fi >>


RIVOLI & RIVOLETTO

Illan teatterilipulla saat 15% alennuksen á la carte-annoksistamme. Etu on voimassa ennen näytöstä.
Tervetuloa, Albertinkatu 38, 09 643455, www.rivolirestaurants.fi >>

 


RAVINTOLA KANTIPUR TARJOAA 10 % ALENNUSTA PÄÄRUUASTA JA 20 % KOLMEN RUOKALAJIN MENUSTA

Ravintola Kantipur on saavuttanut suuren suosion nepalilaisen ruoan ystävien keskuudessa. Tarjoamme illan teatterilipulla pääruuasta 10 %  ja kolmen ruokalajin menusta 20 % alennusta. Tervetuloa Kantipuriin Lönnrotinkatu 25:een. Pöytävaraukset numerosta 09-6940266 tai nettilomakkeella www.ravintolakantipur.fi >>