Tanssiteatteri Tsuumi
KAKE2 - TÄHTISUMUSSA


Kake palaa syksyllä 2017 Aleksanterin teatterin näyttämölle uudella, energisellä ja entistä ehommalla showlla. Viimeisin Kaken konserttikiertue oli yleisömenestys, kykeneekö bändi edelleen ylittämään uutiskynnyksen ja räjäyttämään teatterin liitoksistaan? Yhtye astelee näyttämölle uudessa iskussa. Tällä kertaa tähtisumussa. KAKE potenssiin 2.

Bensan tuoksu, lihapiirakka, sokerimunkki, kurkiaura, viljapelto... Piramisu, Marccu, Kike de Kake, Foni-Åke, Raimo von Kake sekä uusi jäsen vaskinen kostaja Pera77.

Kake luottaa iskelmään, mutta runnoo sen läpi punk-puristimen. Rosoisuus ja elämänmakuiset ihmiskohtalot ovat Kaken ytimessä.

Yllätyksiä täynnä oleva esitys kurkistaa satavuotiaan suomineidon helman alle. Luvassa on ennennäkemätön soppa musiikkia, tanssia, laulua ja
ennen kaikkea asennetta.

Ohjaus: Matti Paloniemi, musiikki: Hannu Oskala, pukusuunnittelu: Jaana Kurttila, valosuunnittelu: Janne Teivainen, rooleissa: Reetta-Kaisa Iles, Tuomas Juntunen, Sampo Kerola, Salla Korja-Paloniemi, Jarno Tastula ja Janne Teivainen.

 

To 2.11. klo 19
Pe 3.11. klo 19
Ti 7.11. klo 19

Kesto 1 h 15 min (ei väliaikaa)

Liput 29 / 24 €

www.tsuumi.com