Iltapäivä tenorin seurassa
- vieraana Seppo Ruohonen

22.10.2016

Lavalle saapuvat Jukka Saarman ja Janne Hovi ja ilmoille kajahtaa Con te partirò. Pian lavalle astelee myös tenori Seppo Ruohonen ja  alkaa jutustelu, selittely, kuullaan lisää bravureita ja tietenkin esitetään kysymyksiä. Yleisö saa vihdoin tietää kaiken, mitä se on aina halunnut kuulla huippusuositusta tenorista!

Iltapäivän aikana käydään läpi tenori-kliseitä ja oopperamaailman sisäpiirijuttuja. Sitä kun basso ei saa ja tenorin rahapussi on painava ja mitä niitä nyt onkaan...

Pro Finlandia –mitalilla palkittu oopperalaulaja Seppo Ruohonen on esiintynyt arvostetuissa kansainvälisissä oopperataloissa ja merkittävimmillä suomalaisilla musiikkijuhlilla jo useamman vuosikymmenen ajan. Hän on esittänyt lähes 100 tenoriroolia.

Oopperalaulaja Jukka Saarman on laulanut mm. Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan oopperajuhlilla ja Ilmajoen Musiikkijuhlilla ja pitänyt kirkko-, operetti-, lied- ja muita konsertteja ympäri Suomea. 

Pianisti Janne Hovi on toiminut useiden oopperalaulajien säestäjänä. Hän on kantaesittänyt ja levyttänyt uutta suomalaista musiikkia ja hänet on palkittu vuonna 2003 Väinö Sola -stipendillä. Hovin ohjelmistoon kuuluu myös viihde-, tanssi- ja jazzmusiikkia.

La 22.10. klo 14

Liput toimituskuluineen 25 / 23 €

Esityksen kesto n. 1 h 30 min (sis. väliajan)