Susanna Leinonen Company
Dreams of Replay

“Susanna Leinosen ensi-ilta on aina tapaus.“
- HS

Koreografi Susanna Leinonen on tunnettu vahvasta fyysisestä liikekielestä, loppuun asti hiotuista yksityiskohdista ja vaikuttavasta visuaalisuudesta.

Uudessa Dreams of Replay -teoksessa rap-artisti Kasperi Laineen säveltämä musiikki ja Leinosen nerokas liikkeellinen kerronta vie katsojan ajatuksia herättävälle matkalle. Vahvempi tietoisuus toimintamme seurauksista ajaa katsomaan ajassa taaksepäin ja punnitsemaan tehtyjä valintoja.

"Dreams of Replay kelpaisi suomalaisen tanssiteatteriosaamisen vientituotteeksi"
Lue koko HS juttu tästä >>

Katsojapalautetta ensi-illan jälkeen:

"Aivan käsittämättömän loistava esitys. Industriaalista geometriaa lievästi painostavalla otteella. Älkää nyt hyvät ihmiset missatko tätä."

"En ymmärrä, mistä nämä kaikki ajatukset ja ideat tulevat ja miten ne saadaan tällaiseksi upeaksi kokonaisuudeksi. Tässä esityksessä oli niin paljon, että se piti katsojan otteessaan ja varpaillaan alusta loppuun. Seuraavaa käännettä oli mahdoton ennustaa."

"Upea valkoinen, upea raikkaus. Ihanaa uskaltaa näyttää kaikki paljaana, kun yleensä haetaan hämyä."

"En ole koskaan ennen ollut nykytanssiesityksessä mutta minun on päästävä uudestaan."

Susanna Leinonen Company on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista tanssiryhmistä.  Se on vieraillut yli 22 maassa ja teosten
työryhmä on aina koostunut oman taiteenalansa huipputekijöistä. Ryhmän tanssijat ovat lisäksi keränneet laajaa kiitosta taidokkaalla fyysisellä ilmaisullaan. Uransa aikana Susanna Leinosen on saanut lukuisia merkittäviä palkintoja ja hänen teoksiaan on esitetty useiden kansainvälisten baletti- ja nykytanssiryhmien ohjelmistossa.

Ke 6.9. klo 19 Ensi-ilta
Pe 8.9. klo 19
La 9.9. klo 14 & 19
Su 10.9. klo 16

Liput 35 / 30 / 17,50 € 

Kesto noin 1 h, ei väliaikaa.

susannaleinonen.com