Kolme vinkeää iltaa stand up -komiikkaa
Aleksanteri nauraa! 20.10.2018

 

La 20.10. klo 19
Jussi Simola | Tomi Haustola | Iikka Kivi

Suomen parhaimmilla stand up -klubeilla säännöllisesti esiintyvä Jussi tuo iltaan vauhtia, hulvattomia tilanteita ja vartaloharhautuksia. Tomi Haustolan energiseen esiintymiseen kuuluu rohkeus olla aidossa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja yleisö viihtyy! Iikka Kivi on hyväntahtoinen törkymöykky, joka tykkää tehdä juttuja mahdollisimman laajalla spektrillä – kikkelivitseistä kosmoksen syntyyn.

 To 25.10. klo 19
Niko Kivelä | Ilari Johansson

Niko Kivelä on yksi maamme tunnetuimmista koomikoista. Tämän keikan jälkeen et muista, koska olisit viihtynyt yhtä hyvin stand up -illassa – varsinkin, kun Nikon kanssa lavalla kuullaan Ilari Johanssonia, häpeilemätöntä ja häikäilemätöntä miestä, joka on pysynyt suomalaisen komiikan huipulla jo melkein kaksikymmentä vuotta!

 
Pe 2.11. klo 19
Anders Helenius | André Wickström

Helenius on tarkkanäköinen koomikko, joka vääntää sopivan kierolla kierteellä havainnoistaan osuvaa komiikkaa sekä hyvin suunnattuja piikittelyjä niitä kaipaaville. Wickströmin lakonisen sarkastinen mielenmaailma antaa katsojille ovelia käänteitä ja yllättävää, hienoksihiottua huumoria. André on lavalla kuin yhden miehen teatterinäytös!

 

 

La 20.10. klo 19
To 25.10. klo 19
 Pe 2.11. klo 19

Liput 29 / 27 €