011.jpg
011.jpg

Ajankohtaista


SCROLL DOWN

Ajankohtaista


 

AJANKOHTAISTA


Kevään 2018 ohjelmistolehti Aitiopaikka on ilmestynyt teatterille. Kanta-asiakkaille se postitetaan lähiaikoina. Voit selata lehteä kätevästi Issuu sivuilta tästä >>


LIPUNMYYNNIN POIKKEUSAUKIOLOAJAT JOULUKUUSSA

Olemme avoinna pe 22.12. klo 16.00 asti, jonka jälkeen jäämme joululomalle. Lippuja voit ostaa Ticketmasterin toimipisteistä. Avaamme jälleen ti 2.1.2018 klo 9.00.

______________________________

Keräämme Aleksanterin teatterin olemassaolon turvaamiseksi nimiä. Jätä yhteystietosi ja anna lupa käyttää nimeäsi teatterin puolestapuhujana – jos vaikka joskus joudumme esittämään päättäjille listan talon rinnalla seisojista.

Allekirjoita Pro Aleksanteri >>
______________________________

Viagogo ei ole Aleksanterin teatterin virallinen lipunmyyntikanava emmekä suosittele lippujen ostamista sen kautta. Lippumme myy Ticketmaster Suomi sekä teatterin oma lipunmyynti.

 

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI


Kanta-asiakkaana saat ohjelmistolehtemme Aitiopaikan maksutta suoraan kotiisi tai työpaikallesi sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja ulkomaisista vierailuista. Kun ilmoitat myös sähköpostiosoitteesi, niin saat viime hetken tarjouksia ja uutisia.

Haluan kanta-asiakkaaksi! >>

 

 

SOSIAALINEN MEDIA


 

 

LAHJAKORTIT


Lahjakortin summan voit määritellä itse. Jos mielessäsi on jo joku esitys, voit ostaa liput suoraan kyseiselle summalle. Lipunmyyntimme on avoinna arkisin klo 9-18 välisenä aikana, la ja su klo 12-17.
 

 
 

Videot


Race Horse Company - URBOTEK

AlEKSANTERIN TEATTERI 135 V

FORK - REVOLUTION